”LoveKiller”

Som clubmedlem på NK får man ett magasin några gånger om året & dessa är alltid så grymt snygga. Höstens nummer som damp ner igår var inget undantag, S T I L är enligt mig en väldigt passande titel.    

Godmorgon,

så underbart skönt det är när man har

klippt sig

, det går knappt att beskriva. Bara det att borsten glider så fint genom håret när man borstar det är ett

sant nöje

i sig. Blev så nöjd med

klippningen

, håret har kapats mer än en 

decimeter

och jag känner mig bra mycket fräschare nu än jag gjort den senaste tiden. Dock blir det ju alltid ännu bättre när man själv fått styla till det, så när jag gjort detta ska jag försöka ta en bild när tillfälle ges. Vet att frågan brukar 

dyka upp

ganska snabbt bland

kommentarerna

så lika bra att ligga steget före och lova er en bild eller två 😉   Påtal om något helt annat, när Darin var med i Idol för några år sedan var han ingen större favorit till mig. Jag har liiiite svårt för karlar med hundögon och som ”spelar på det” om ni förstår vad jag menar. Men jag tycker att Darin växt enormt under åren som artist. Så nyligen köpte jag t o m det senaste albumet”LoveKiller” som just nu går på högvarv i Iphonen till och från jobbet. Alla låtarna är riktigt bra på skivan och musiken är precis min smak i den genren. Grämer mig än idag att han inte vann Melodifestivalen i våras med ”Out of my life”.

Så nu vet ni det också!

Nu blir det inte roligare än att jag måste ta tag i dagens arbete. Sköt om er och på återseende! 

Kramar/Anna ♥