Stöveljakt inför höstrusket

Blir inte särskilt mycket handlat till mig i dessa dagar, men något jag ska investera i här under hösten är ett par nya gummistövlar. Jag har ett par röda med snörning likt de svarta ovan. Men de börjar se ledsna ut. Min favorit nr1 är längst upp till höger. Übersnygga, men de andra går inte av för hackor de heller. Från vänster uppifrån: Hunter samt Hunter i sammarbete med Jimmy Choo. Från vänster nerifrån: Viking samt Burberry.  

Ytterligare en ny vecka har startat! Börjar kännas tjatigt att skriva ungefär samma sak vareviga måndag, men å andra sidan så är det väl samma för de flesta av oss att veckorna ser ganska lika ut. Det är bara några få förundrat att kunna flyta omkring och inte leva ett lika uppstyrt liv. Jag är dock glad över det livet jag har, hade inte gillat att bara flyta omkring och ta dagen som den kommer. Visst är det skönt emellanåt, men inte konstant. Igår kväll såg vi filmen ”I Love You Phillip Morris” med Jim Carrey och Ewan McGregor. Jag tyckte filmen var sådär, ett tidsfördriv visst, men att det skulle vara en komedi håller inte jag med om. Jag smålog endast några gånger. Alltså ingen film som hamnar bland mina filmfavoriter.   

Denna vecka ser relativt ouppbokad ut i min almanacka. Hoppas istället på fina soliga dagar och flyt i arbetet, så tar jag resten som det kommer. 

Nu är det som vanligt dags för mig att göra mig klar. Önskar er en fin start på veckan!

Kramar ♥