Eftermiddag i Kungens kurva

Dagens skörd; en ny söt pajform i modell mindre passande för äppelpaj för två och en vaniljtvål (båda från Granit) samt  muffinsformar från IKEA.

En dessertkrydda jag inte kunde motstå på Granit med bland annat kanel, kokos, mandel, valnöt och granatäppleblommor.Luktade sååå gott, tror jag fått hang up på kanel…

Och så de sedvanliga värmeljusen som alltid hamnar i papperskassen när jag är på IKEA. Här både i den vanliga storleken samt de slite större. IKEAS värmeljus är klart bäst.

En avklarad måndag och lite lätt tung i huvudet är jag så här väl hemkommen. Fuskade och tog tvärbanan från jobbet. Dels för att själva promenaden idag kändes som att bestiga ett berg, men också för att jag skulle få lite mera tid att spendera ute i Kungens Kurva och i första hand då på IKEA.

Men nu väl hemkommen från det blågula varuhuset, måste jag säga att jag är ganska besviken på deras utbud när de kommer till de små. Jag tycker inte att sakerna är fina när man väl ser dem i verkligheten. Så det blev långt ifrån det jag hade planerat att handla och jag kom hem med endast deras tvättlappar KRAMA som jag hört är bra att ha till små bebisar som kräks samt ett täcke och en kudde. Förövrigt bara värmeljus och en uppsättning med muffinsformar till mig. Så det blir till att leta vidare efter resterande på min inköpslista i andra butiker…

Nu ska jag svänga ihop en hallonsmoothie och sedan plocka ur diskmaskinen och röja upp här hemma. Ha en fin måndagskväll!

Kramar ♥