Regn hos mig

”Allt om mat” är en annan favorit när det kommer till matmagasin. Här på köksbordet tillsammans med Alvar Aaltos ”Savoy” vas i vitt.  

Fy vilket

busväder

det varit här idag, regn,

regn,

regn..! Flöt nästan bort när jag

traskade

till jobbet och då ska tilläggas att jag åkte Tvärbanan så långt jag bara kunde, hade gummistövlar på fötterna och paraply i handen, likaså tillbaka hem igen. Usch för

hösten

när den visar sig från denna mörka och blöta sida!Har bokat en tjänsteresa till Sundsvall i början av oktober denna tisdag. Har aldrig besökt staden innan så det blir något nytt. Fick boka X2000 som avgår kl 06:30 från Centralen för att komma något så när i god tid, så det blir till att kliva upp tiiiiidigt den morgonen. Helgen precis före ska vi fira svärmor som fyller 60 med en resa till Riga(som hon valt själv), så man lär väl inte vara piggast i stan den måndagsmorgonen, men måste få Sundsvallsbesöket gjort så fort som möjligt så bara att bita ihop.

Nu ska jag göra ugnsgratinerad falukorvmed lök, äpple, tomat och stark senap efter ett recept av Leif Mannerström. Kvällen ska sedan spenderas med senaste numret av ”Allt om mat”. En annan favorit när det kommer till matmagasin, aldrig jag blir besviken på den tidningen!

Sköt om er, stor kram ♥