Till mig, maken & myran

Lördagsshopping: Cardigan i svagt rosa med pärldekorationer till mig från H&M. En ny bärbar dator till maken från Sony Vaio. En vit & ljusblå body med krage och två par sockor till vår lilla myra från Zara Mini. 

En riktigt härlig lördag har jag haft hittills och det känns som vi hunnit med en hel del trots att klockan inte är allt för mycket ännu. 

  Sovmorgon till klockan 09  Läst Dagens Nyheter i sängen   Mysig lördagsfrukost för två •  Tvättat en maskin med vittvätt, •  Shoppingtur till Forum Nacka  Ätit goda kräftor till ”lunch”  Sett Wallanderfilmen ”Vittnet”

Inte så illa att ha hunnit med allt före kl tre på eftermiddagen. Nu har jag planer på att påbörja röjning i den blivande barnkammaren. Dags att ta tag i detta nu, har en massa pärmar och sådant som jag måste organisera och komma fram till vart vi ska hysa detta framöver. Kvällen ser sedan ut att spenderas på hemmaplan för både maken och mig. Han roar sig med sin nya dator och jag ska mest skrota runt här inne tänkte jag. Vi ska se Beckfilmen”I stormens öga” lite senare och äta något gott. Får se vad det blir, men har en massa färska kantareller som jag ska se till att använda, gott gott! Hoppas er dag vart bra hittills! På återseende, kramar ♥