Ny vecka

Sia Kids har en hel del sött i sitt sortiment tycker jag.

Fann skylten för ynka 30 kr i somras och även den lilla sötaskallran i form av en grå mus med randig halsduk var på nedsatt pris. 

Godmorgon i bloggvärlden!Hoppas er helg vart bra? Jag kan absolut inte klaga det minsta på min. Kanske inte hänt så mycket ”häftigt” sett ur många av era ögon, men jag gillar i dessa graviditetstider att mysa runt här hemma med maken och det är precis vad jag har fått göra heeeela denna helg ♥

Denna vecka är ganska hektisk för min del. Har en massa jag måste hinna med på jobbet innan fredagen är över. Sammanställa material, ändra i en handläggningsinstruktion, förbereda mitt Sundsvalls besök och så har jag både ett och två viktiga möten inbokade under veckan. På onsdag har jag dessutom en tid hos barnmorskan igen och jag hoppas allt ser fortsatt bra ut med både mig och Myran. På fredag åker jag sedan tillsammans med maken och hans släkt till Riga för att fira Svärmor som fyller 60 år. Så fullt upp är signumet för denna sista vecka i september.

Ska förutom det jag nämnt ovan hitta mig en klänning som jag tänkte ha till helgen. Såg en svart i lördags som nog skulle framhäva magen fint. Varför jag inte provade den vet jag inte för det var en ”Anna dress” och svart är ju aldrig fel i mina ögon. Ändå lät jag den hänga kvar på galgen i butiken? Dumt! Så nu får jag bege mig ut på jakt efter den för att testa hur den ser ut på. Det var ingen specifik s.k. mammaklänning, men den var i ett töjbart material så det borde funka ändå om jag går upp någon storlek eller två.

Så nu vet nu hur mina kommande dagar ser ut, önskar er en fin start på veckan så hörs vi förhoppningsvis lite senare!

Kramar ♥