Lugn tisdagkväll

En påse innehållande Twinings ”Lady Grey tea” både i påsvariant och lösvikt hängde på ytterdörren när jag kom hem denna em. Någon som vet att jag gillar te, Tack! Just nu går 2.50 per sålt paket av just ”Lady Grey” till Rosa Bandet & kampen mot bröstcancer. Jag skänker regelbundet en summa till Cancerfonden. Det tycker jag alla som har möjligheten borde göra, för sjukdomen kan drabba vem som helst av oss och alla bäckar små.

Sitter på morgonkvisten och skriver här på bloggen att jag nog borde ta fingervantar när jag går ut, men ändå glömmer jag dem när det väl kommer till krita. Det har varit riktigt bitande kallt denna tisdag, men också väldigt vackert med en strålande sol mot en klarblå himmel. Fick i alla fall på mig en lite tjockare jacka som precis gick att knäppa. Känner mig allt annat än fin när jag traskar iväg på mornarna just nu, mer som en stoppad korv och väldigt lååångt ifrån den snygga stilen jag visade i förra inlägget. Lite trist, men, men…

Andra eftermiddagen i rad nu som jag kommer hem med ont i magen och en massa sammandragningar. Kanske måste ta och lugna ner mig några hekto. Tycker dock inte jag stressar, men tydligen så reagerar kroppen av någon anledning med dessa ”symptom” så bäst att varva ner. Gick iallafall raka vägen till sängen när jag väl kom hem och har sovit en bra stund nu, skönt det. Skönt också att det är ett nytt barnmorskebesök imorgon så kan jag ta upp detta med henne. Kanske är vanligt så här i vecka 31 att förvärkar och mer sammandragningar kommer, även om jag tycker att det låter tidigt? Men vad vet jag, jag har aldrig varit i denna sits tidigare bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite känner jag.

Med tanke på det jag skriver ovan så blir det en vääääldigt lugn kväll för min del. Tända ljus, en kopp med teet ovan och programmen ”Halv åtta hos mig” och ”Idol 2010 – kval” på tv:n.

Sköt om er, kramar ♥