Laddat med inspiration

Har laddat upp med inspiration inför helgens resa till Riga. Blev både ”Gravidbibeln” med söta bloggerskan Cecilia Blankens på omslaget, ”Plaza Interiör” med extra många sidor samt senaste numret av ”Mama”, mest för att jag är nyfiken på Leila.  

Så skönt att man börjar se slutet på denna arbetsvecka. Bara en dag kvar, sedan lite ledigt igen. Mitt mission för denna torsdagskväll är att packa inför helgens resa. Blir lätt packning då jag helt enkelt inte har så mycket plagg som är smickrande på mig just nu. Skönt på sitt lilla vis för då slipper jag ta med för mycket i väskan för en gång skull. Det har jag annars en benägenhet att göra allt för ofta.Idag har det lilla busfröet i magen levt rövare och jag har konstaterat att han gillar både thaisoppa, när jag skrattar åt dåliga skämt och äter nektariner. För vid dessa tillfällen så busade han runt extra mycket och jag kunde riktigt känna hur han ändrade ställning och sprattlade där innanför skinnet. Sött, men jag kan tycka att det fortfarande är en ganska skum känsla. För er som inte har en aning och undrar hur det känns, så skulle jag kunna likna det lite vid väldigt livliga tarmar.

Tror det är lika bra att jag tar tag i packningen nu. Vet att ju längre tiden går under kvällen desto mera ofokuserad blir jag. Så bäst att passa på när jag fortfarande har ångan uppe, annars kan det gå som när vi var i Bohuslän för några veckor sedan, då fick maken varken strumpor eller underkläder med i sin packning 😉

Sköt om er så hörs vi förhoppningsvis en sväng imorgon om jag hinner.

Kramar ♥