Oktoberregn & förberedelser

Denna mörka choklad med chili från Lindt fick följa med hem förett tag sedan från mataffären, men sedan har den fallit i ”glömska”.Men ska nog tjuvstarta helgen med en liten bit här under kvällen och se om smakkombinationen faller mig i smaken. 

Promenixen hem denna eftermiddag var allt annat än mysig. Oktoberregn med allt det för med sig med blåst, regn och hala löv på marken. Helt slut nu när jag väl satt foten innanför ytterdörren. Känns som jag växt i storlek bara sedan förra helgen och myran där inne är oerhört aktiv och har varit nu några dagar. Bökar, buffar och håller på som en vilde. Någon som vill ut kanske?  Tror det börjar bli hög tid att skaffa sig information om själva förlossningen för än så länge har jag inte läst på överhuvudtaget om vare sig olika typer av smärtlindring eller förlossningens olika faser. Har känts  väldigt avlägset och förlossningen är inget som jag varken funderat eller oroat mig över i någon större utsträckning hittills. Vet bara att det är något man måste gå igenom på ett eller annat sätt där längre fram för att få den där lilla gullungen i sin famn. Men nu är det om någon vecka bara ynka 50 dagar kvar och vem vet, bestämmer sig lillmyran för att komma före beräknat datum så kommer jag stå totalt handfallen. Så dags att läsa på lite tror jag bestämt. Har ni något bra tips på literatur som jag kan kika på hojta gärna till!  

Nu ska jag fixa iordning en stor kopp chaite med smak av kanel/kardemumma och krypa upp i soffan till sista delen av ”Förkväll”. Undrar ni över utseendet på bloggen är det bara tillfälligt den ser ut så här…

Kramar ♥