Goda Grannar

I lördags fick jag en ”leverans” från min fina granne Teresia, som plingadepå dörren med en påse med gravidböcker och tidningar som jag får låna &läsa. Så gulligt, så nu har jag litteratur att plöja igenom precis som jag önskade. Tusen miljoner tack!

Var inte bara Teresia som plingade på ytterdörren i lördags, utan även en annan av mina grannar kom med en leverans av årets starkvinsglögg som jag beställt på Systembolaget. Två flaskor i skimrande guld perfekta till jul kom rara Katja med. Hur snällt som helst det också, massa tack än en gång. Jag har allt riktigt fina grannar kan man konstatera!Väldigt kul att så många som över hundra personer har tagit sig tid att plita ner några rader under dagen om sig själva. Überskoj för mig att veta lite mera om vilka ni är som läser och många av er gav ju dessutom en liten motivation till varför ni klickar er in här och läser. Så jag har inte bara goda grannar, jag har även goda och fina läsare. Tusen tack och ni som ännu inte lämnat en kommentar kan såklart fortsätta fylla på, jag läser vart och ett av era kommentarer! 

Denna måndag har varit helt fantatisk sett ur ett höstligt perspektiv. Solen har fullkomlig strålat och det gör liksom inget att det är relativt kyligt för det blir så härligt krispigt på något vis. Jag älskar sådant väder. Måndagen har varit helt okej sett ur arbetets synvinkel också. Återrapport in och ännu en sak att bocka av på min ”Att göra lista” innan jag går på föräldraledighet. Får en hel del frågor kring just detta med när jag tänkt gå på just föräldraledighet och jag är väl troligtvis galen(!) som valt att inte vara ledig alls innan beräknad förlossning. Men jag känner bara att vad ska jag göra hemma innan liten kommer? Jag känner mig inte trött, jag har inte ont någonstans och då känns det som jag lika gärna kan ”spara” mina dagar tills min älskade lilla myra verkligen är här. Mitt arbete är inte det minsta fysiskt krävande och som ni vet kan jag styra mycket av mina dagar alldeles själv vilket såklart underlättar. Skulle det visa sig att jag kommer att må ”sämre” ju närmre den stora dagen kommer så kommer jag naturligtvis att dra ner på tempot och kan då arbeta lite mera hemifrån, men jag hoppas att det ska fungera så som jag tänker. Alla är vi ju olika, vissa känner att de har ett behov av att vara hemma innan, jag gör det inte! Mår man dessutom mindre bra än vad jag nu har fått turen att göra, så är det ju självklart att man ska vara hemma, men idag så känner jag att valet jag gjort är det rätta just för mig. Jag kommer att kunna sova en sväng på eftermiddagarna när jag kommer hem från jobbet för att samla krafter (vilket jag har läst i en av böckerna ovan att man ska göra) för i ärlighetens namn gör jag ingen större nytta om kvällarna som det är just nu ändå. Säkert helt annat om man är t ex. 

omföderska. Då har man ju minst ett barn redan hemma och då kan jag tänka mig att det är riktigt jobbigt. Så skulle myran en dag få ett litet syskon vilket jag hoppas, så kommer jag säkerligen se på saken helt annorlunda.

Nej nu ska jag fixa kvällens mat och se det sista utav ”Förkväll”. Ha en skön måndagskväll!

Kramar ♥