Femtio dagar

Vem är du vårt lilla hjärta? Hur kommer du att vara och att se ut? Kommer du ha din pappas fina ögon eller mina mandelformade blå? Kommer namnet vi valt till dig att passa? Så många tankar och frågor i mitt huvud just nu…

Denna torsdag är det femtio dagar kvar till beräknad förlossning. Kanske låter lång tid i era öron, men i mina som nu gått i detta tillstånd i 230 dagar tycker att det börjar låta läskig nära.    

Jobbar en sväng hemifrån här på morgonkvisten. Ska till mödravårdscentralen för det numera sedvanliga ”varannan vecka besöket” hos barnmorskan. Tiden är bokad till klockan 10 denna förmiddag, så det blir en liten mjukstart med frukosten här hemma i soffan framför Nyhetsmorgon för ovanlighetens skull. Direkt efter rutinundersökningen blir det till att kila till jobbet som vanligt. Fick förresten 5 369 st ärenden igår på mitt bord, det ni! Men ska såklart inte granska dem alla, vore stört omöjligt men de ligger ändock där på listor på skrivbordet och retas. Blev inget bloggande igår kväll som ni märkte kanske. Hade helt enkelt inte det minsta lust. Andra tankar som rörde till det i huvudet på mig. Blev istället en frisk kvällspromenad och avslutade kvällen med ett ”Greys Anatomy” avsnitt, en lång skön dusch och tillsist då sängen. 

Nu ska jag göra två dinkelsmörgåsar med skinka och tomat, koka en kopp te och ta vara på denna regninga morgon! Hoppas det blir en riktigt bra dag både för mig och för er!

På återseende, kramar ♥