Tisdag den 19 oktober

Den 19:de idag vilket betyder att det är makens & min dag eller ”vår dag” som vibrukar kalla den. Vi blev ihop den 19 maj en gång i tiden & jag ska verkligen inte påstå att vi firar datumet den nittonde varje månad åren om, men vi brukar alltid säga grattis till varandra. Kände att jag idag vill fira det lite extra ändå så jag gick en omväg i regn & motvind efter jobbet för att köpa en liten sak som han ska få när han kommer hem. Hoppas han blir glad ♥    

Tack snälla rara för att ni delade med er av era erfarenheter kring er era förlossningar i förra inlägget. Jag har suttit och fällt både en och två tårar nu till era berättelser (så fort det kommer till förlossningar när de små liven föds så kommer tårarna, känsligare människa än mig får man nog leta efter i dessa dagar, hmmm!). Kändes väldigt intressant att läsa om era lärdomar, inget behöver ju stämma in på mig, men ändå så känns det allt lite lugnare nu när jag fått höra så många olika upplevelser. Så tusen miljoner tack till er som tog er tiden att plita ner några rader för min skull. Har förövrigt mått bra idag, så det var väl bara en släng av något under kvällen igår. Kanske jag ”eldar” upp mig själv för att man som förstföderska är så ovetandes om vad som komma skall.

Min arbetsdag har tillbringats på ett långt möte. Lugnt för kroppen att bara sitta still, men inte så kul alls kan jag meddela. Så jag var bra glad när mötet var slut en timma i förtid för då var jag redan mör i skallen.

Supertråkigt väder här denna dag. Mörkt när jag vaknade och det kändes som skymningen hängde över mig när jag traskade hemåt på det våta gatorna och det var före kl hade passerad 17. De mörkare tiderna kommer allt närmre, det är tydligt. Nu väl hemma så hamnade jag här framför datorn en sväng, men ska masa mig upp ur soffan strax och ta tag i lite måsten.

Ha en bra kväll nu, så hörs vi imorgon igen!

Kramar ♥