Café Linnou

Nästan granne med oss har ett nytt och fräscht fik öppnat för några månader sedan.

Vitt med färglada möbler och perfekt med plats för barnvagnaroch en liten lekhörna för barn. Perfekt här i Sjöstaden där detfinns sååååå mycket småbarnsfamiljer.

Maken och jag testade fiket denna eftermiddag och min äppelkaka med vaniljsås var riktigt god och makens Kärleksmums likaså.  

En chailatte till mig och Earl Grey te med mjölk till mannenmin. Gott och passande när det blåste och regnade utanförfönstren.

Mörkret har sänkt sig och det fortsätter att regna och regna utanför fönstren. Vår eftermiddagstripp till Länna gick bra och jag fick med mig rätt tvåpump hem denna gång. Dessutom hittade maken affären ”Babyproffsen” utmed vägen som vi kikade in i och fick med oss både ett mysigt täcke och en liten kudde till Moseskorgen, som ju kommer att bli myrans första säng inne hos oss i vårt sovrum innan han går över till Spjälsängen. Blev även en termometer, babywipes, en babymobilarm till spjälsängen, små mininappar samt en nappflaska från Dr Browns´s som sägs ska motverka kolik fick följa med hem. Jag har absolut tänkt försöka amma om jag kan, men man vet aldrig hur sådant fungerar och hur mycket mjölk man har. Är ju så olika, så en nappflaska för de minsta samt mjölersättning har köpts hem utifall det inte blir som jag tänker mig. Så nu har vi bockat av en hel del på inköpslistan inför vår älskade lilla myras ankomst.

Vi längtar efter dig både din pappa och jag.. ♥

Efter den lilla shoppingturen åkte vi hem till Sjöstaden och testade det relativt nyöppnade Café Linnou som ligger nästan granne med oss. Har tänkt kika in där flera gånger, alltid mycket folk när jag gått förbi. Så det blev en eftermiddagsfika med äppelkaka och vaniljsås och jag är positivt överraskad. Supergullig tjej bakom disken som var väldigt mån om att allt var bra. Fick för mig att det är hon som äger stället, god fika och god chailatte. Ett perfekt ställe för mammor och pappor med barnvagn då det var gott om plats. Fanns dessutom en liten lekhörna för barn med både tv med teknad film samt söta plast Puppys som jag bara älskar i olika färger. Bara måste köpa en sådan till Myran längre fram och då helst i vitt eller svart. Det kommer med all säkerhet bli fler besök på fiket framöver och jag kommer säkert hitta dit även med barnvagnen när det väl är dags för mig och myran att gå ut på promenader i vinter. 

Just nu kikar vi på ”Wallanderfilmen – Vålnaden” och har det allmänt slappt och skönt i soffan. Hoppas er helg vart till belåtenhet. På återseende!

Kramar ♥