Lexington, Vipp & Mateus

Gårdagens shopping resulterade i både nya handdukar från Lexington i ljusgrått som matchar vårt svart/vita badrum.

En ny tvåpump från Vipp som jag spanat in ett tag. Har både toalettborste och pedalhink i samma serie så det kändes somdet var dags att utöka Vipp-familjen med en tvåpump då vårnuvarande pump från Cult Design börjat se en aning trött ut.

Blev även en liten s.k Ostronskål från Mateus (mellanstorleken)i ljust rosa. Har en i ljustgrått (största storleken) sedan tidigaremen denna är verkligen ursöt i just rosa. Pryder nu köksbordet. 

Regnet smattrar

på fönsterbläcken denna söndag och det är allt annat än

inbjudande

att gå ut. Hade planerat en skön hemmasöndag utan måsten och krav, men när jag kom hem igår och plockade upp sakerna ur shoppingpåsen från Länna Möbler så

upptäckte

jag att jag hade fått en

tvålpump

som är gjord fär att sätta på väggen

(inte jag som gjort fel utan hon i kassan).

Så måste åka och byta till rätt variant, lika skönt att få det avklarat. Inte direkt sugen, men maken har lovat följa med som sällskap så det får bli en snabb liten familjetripp.

Gårdagskvällen bestod bara i en massa mys och ingen dator på så långt ögat nådde. Vi låg i sängen hela kvällen och slökollade på tv, åt chips och favoriten ”Flygande mattor” i smaken jordgubb och drack iskall apelsin Festis 😉 Urmysigt att ha karln hemma igen!

Ha en fortsatt bra söndag, så hörs vi kanske senare eller imorgon igen! Nu mot Skogås!

Kramar/Anna ♥