Måndag i Sjöstaden

Kanske inte världens bästa bild jag fick till denna måndag. Suddig & dan, men tycker jag ser så härligt glad ut så jag bjuder på den ändå. Tunikan/klänningen kommer från H&M Mama.

Superskönt att vara tillbaka på plats hemma igen och ha denna veckas första arbetsdag avklarad. Snart dags för nedräkning, inte särskilt många måndagar kvar nu som jag behöver gå till jobbet för ett långt tag framöver. Kommer att kännas väldigt, väldigt märkligt den där sista arbetsdagen.

Blev en kall och bister promenad hem denna eftermiddag, dock i solsken. Jag måste dessutom numera traska lite långsammare än vanligt i dessa höggravida tider så det tar sin lilla tid, men skönt ändå att få röra på sig, om än som sagt lite långsammare än jag brukar vara van vid.Tror bestämt att jag ska göra en repris på det där skumbadet ikväll, väldigt skönt att ligga där i badkaret som en liten flodhäst med magen bland bubblorna och njuta en stund. Jag blir dock ganska snabbt rastlös märkte jag i fredags, men känns väldigt skönt och avslappnande för en liten stund i alla fall.  

Blir något enkelt till kvällsmat, mest sugen på varma mackor så troligtvis blir det detta med skinka, tomat och basilika toppat med ost. Blir inget ”Halv åtta hos mig” ikväll då det är Postkodsmiljonären i hela två veckor framöver. Så istället ska jag lägga mig och läsa vidare i all gravidlitteratur som jag fått låna. Klar med boken ”Att föda” av Gudrun Abascal, klart läsvärd tycker jag för er som ännu inte läst den och kanske funderar på det.

Ha en fin kväll och sköt om er och hoppas ni gjorde ”Frågespelet” jag skrev om imorse. Annars finns chansen fortfarande kvar att klicka in sig HÄR och svara på frågorna och indirekt då skänka 5 kr till bättre behövande!

Kramar ♥