Mysig tisdagsdate

Blev inte mycket bilder tagna igår och varken jag eller Lovisa fastnade denna gång, men kvällen var supermysig och hoppas vi kan få till en date snart igen.

God morgon! Här har ni en som är en aning trött i mössan denna onsdag. Kom inte hem särskilt sent igår, men blir alltid en liten förskjutning av kvällen om man är ute och ”slarvar” så kom i säng lite senare än vanligt och därav de lite trötta lockarna denna morgonkvist.Gårdagskvällen på restaurang Vapiano som ligger mellan Kungsholmen och Vasastan blev precis lika trevlig och mysig som jag hade förutspått. Alltid kul att träffa Lovisa och uppdatera sig om vad som händer i hennes liv sedan vi sågs sist. Kom fram till att det nog var på min födelsedagsfest 26 mars(!). Då hade lillmyran bara några veckor innan flyttat in i min mage och det var inget som någon mer än jag och maken kände till på födelsedagskalaset. Fick då ”smyga” och skåla i alkoholfritt och minns att jag kände mig rätt tråkig den kvällen när alla andra sippade vin och blev gladare och gladare av det som de hade i sina glas. Blev inget vin i glaset för mig igår heller, utan sippade alkoholfritt även denna gång, men nu slipper jag ”smyga” med det, enklare nu.

Blev till huvudrätt en ”Scampi E Spinaci”som bestod av jätteräkor, gräddsås, pesto och bladspenat. Frestade efter det med en kaffe och ”Crema Di Fragola” som bestod av mascarponekräm med färska jordgubbar. Behöver väl inte säga mer än att det var minst sagt lika gott som det låter. Mums!

Nu ska jag sticka till jobbet och förbereda inför morgondagens inbokade morgon- och förmiddagsmöte med genomgång av ett revisionsresultat. Så blir till att skriva ut underlag, fixa mappar och dona denna onsdag för min del.

Ha en fin dag, så hörs vi!

Kramar ♥