Morgonstund har guld i mun

Morgonmys med bland annat DN Bostad som alltid är skoj att spana in på fredagarna.Twinings ”Lady Grey tea” i koppen från Bruka samt doftljus från engelska Shearer Candle.I bakgrunden stoltserar min söta skära ”ostronskål” från Mateus och vita ”krus” från IKEA.

Fredag mina vänner, hur skönt är inte det att ta den meningen i munnen? Jag tycker det är fantastiskt att det stundar några dagars ledighet igen, särskilt med tanke på att det känns som det var nyss det var helg om jag ska vara ärlig. 

Ska strax sätta mig vid köksbordet och börja knåpa på en revisionsrapport på några A4-sidor. Något som jag lika gärna kan sitta här hemma och göra som på jobbet. Nu när vi sitter i öppet landskap så är det faktiskt ibland bättre att sitta hemma när jag ska få ihop denna typ av skrivelser, här hemma är det garanterat tyst om man bortser från diskmaskinen som just i detta nu för ett ganska hemtrevligt litet surr i bakgrunden. Arbetsdagen ska få sig ett litet break mitt på dagen då jag ska till barnmorskan igen. Det har med andra ord gått ytterligare två veckor sedan jag och magen var på besök där sist. Så det är alltså dags för mätning av mage och lyssnande av myrans hjärta igen. Ingen tvekan om att hjärtat slår på den lille för benen eller om det är armarna går som trumvirvlar där inifrån emellanåt. När hans pappa igår kväll när vi lagt oss ”pratade” med magen så ”svarade” han där inne med några extra kickar. Min goa lilla unge, hoppas allt är bra med dig där inne i värmen och tryggheten och att du växer som du ska. Snart möts vi för första gången jag och du, inte långt kvar… ♥

Förörvrigt ser det ut att bli en strålande dag, klar himmel ute och solen håller på att gå upp. Händer det något skoj i helgen för er del?

Kramar ♥