Vackert i vintervitt

Här ser det inte helt fel ut att sjunka ner med en god bok. Gillar den flätade kudden från Room. Även riktigt snyggt med det mörka golvet mot det vita.

Jag blir riktigt inspirerad av denna stämningsfulla bild med en blandning av guld, silver och vitt. Ska själv försöka få till något snarlikt på vårt brickbord i advent. Snyggt, snyggt!

Bokstödet i form av en flodhäst är ju bara så söt, kommer från Moderna museet och hade gärna fått pryda lillmyrans rum. 

Snygg vedkorg från Asplund. Alla bilder kommer från

Allt i hemmetNu börjar det klia riktigt rejält i mina adventsfingrar och tur är väl då att advent är såpass nära.

Tycker faktiskt att tiden i år fram tills nu gått väldigt fort, känns som hösten bara försvann och vips så är det redan advent om bara några dagar.  Tror att jag redan till helgen ska bege mig ner till förrådet (eller skicka ner maken ;-)) för att hämta upp och sedan gå igenom de utsmyckningar vi har. Kommer dock inte sätta upp något innan först i slutet av nästa vecka, men fingra lite på sakerna ska jag allt ta och göra. Kan man kanske tjuvlyssna på en julskiva också när man ändå är igång med ”fingrarna i syltburken” 😉 Ser verkligen framemot att arbeta min sista dag nästa fredag och sedan gå hem på föräldraledighet lagom till första advent. Är ju en väldigt mysig tid man har framför sig nu, perfekt att kunna lufsa omkring hemma och mysa, först kanske lite själv och sedan tillsammans med maken och vår lilla son, vilken lycka!

Ikväll ska jag försöka läsa klart det jag har kvar av den gravidlitteratur som jag fick låna av min rara granne så att hon kan få tillbaka allt material innan hon tror att jag tänkt sno henne på böckerna och tidskrifterna. Jag är jättetacksam att jag fått låna dem kan jag säga. Ha nu en skön kväll, så hörs vi!

Kramar ♥