Godmorgon torsdag

Sjöstadshemmet är just nu fullt med söta mamma- & barnbuketter. Från vänster från Maximilians mormor & morfar. I mitten från hans farmor, faster & kusiner. Till höger från mina fina kollegor. De vita

underbara Avalanche rosorna i bakgrunden fick jag av min älskade make på BB

.

Maximilian har även fått fina presenter både från makens snälla chef & igår hämtade vi även ut ett paket från myrans farmors syster Harriet med familj som skickat så söta små plagg. Så tack alla hälsar Maximilian och hans mamma & pappa.

God morgon!

Vad kul att så många av er tog sig tid igår och lämnade en liten kommentar och välkomnade mig hit till Bloggfamiljen. Det var flera för mig välkända ansikten som jag alltid blir glad av att höra ifrån (tack rara ni), men även många nya som jag inte känner igen sedan tidigare, jättekul!

Läste att vissa av er har problem med inloggningen för att kommentera. Men det är så att när man har anmält sig får man ett mail med en länk som man måste klicka på för att bekräfta medlemskapet. Glömmer man detta så blir det problem, så klickar man bara bekräfta sitt medlemskap så ska det fungera.

Mina dagar är just nu minst sagt ostrukturerade. Vilken veckodag vi har det kan jag inte på rak arm säga utan att vara tvungen att tänka till. Men om jag har förstått det rätt så är det torsdag idag. Jag är faktiskt ganska förvånad att jag kunnat släppa ”allt”. Jag känner inget behov alls av att vara ”duktig” och hinna med en massa här hemma just nu. Sådan är jag egentligen inte som person, men just nu så har jag tagit till mig av vad folk både i min närhet och även flera av er läsare sagt att ta det lugnt och bara njuta och njuter gör jag var så säkra!

Ska trots allt så smått börja plocka fram lite adventsaker denna torsdag. Jag är inte mycket för allt för mycket pynt, men lite stämning vill jag skapa här i vårt hem. Blir i stort sett samma som förra årets vinnande koncept med vitt och silver.

Nu ska vi äta frukost, på återseende!

Kramar