Just nu i Sjöstadshemmet

Just nu: Mys med receptläsning i senaste “Allt om Mat – Julspecial”, årets första lussekatt och en kopp med hett te i kopp från Bruka Design. Utanför snöar det, stämningen är på topp.

Härligt det är att befinna sig inomhus med sin lilla familj. Mera snö virvlar i luften och mörkret började redan sänka sig vid 14:30 tiden.

Galet, glömmer för varje år hur tidigt den verkligen sänker sig så här i slutet av november och december. Som sagt skönt att befinna siginomhus.

Just nu sover vår lilla myra efter ett amningsmaraton som resulterade i en liten mjölkmustasch ovanför den ljuvliga lilla pussmunnen han fötts med. Så sött att sitta och bara titta på när han glupskt ammas, vår lilla skatt Maken sitter i soffan framför datorn en sväng och jag har kopplat av en stund med ”Allt om mat – Julspecial”, en kopp varmt Kusmite, tända kivilyktor och årets första lussekatt – gott!

I natt ska jag och Maximilian sova ensamma för första gången. Maken ska ikväll iväg på en konferens med sitt arbete som varit inbokad sedan länge. Maken som till yrket är chefsjurist har vissa uppdrag som måste göras emellanåt, så det är helt okej för min del att han ska iväg med arbetet även om vi kommer att sakna honom väldigt mycket. Men han kommer hem till oss imorgon igen för att då återigen vara hemma på heltid. De gångna dagarna när vi båda varit här hemma  har varit hur mysiga som helst och de ska som sagt fortsätta ett tag till, underbart!

Nu har lilleman vaknat, dags att agera kossa igen, på återseende!

Kramar