Premiärturen avklarad

Dagens premiärtur med Buggan, älskade maken fick agera fotograf och det lyckades han ganska bra med tycker jag.

Redan ett lager med is täckt av puderlätt snö på vattnen här omkring.

Stora fuskpälsmössan från H&M på dagen till ära som ni ser. Drog kallt som bara den så den var välbehövlig, även om det kändes lite överdrivet när jag först tog på mig den innan jag traskade ut.

Vår lilla skidbacke i Hammarby Sjöstad som ni ser torna upp sig i bakgrunden är redan full av snö, perfekt för dem som älskar skidåkning.

Här får maken köra en stund.

Godkväll på er!

Jag har för någon timma sedan vaknat efter en stunds slumrande i sängen tillsammans med en viss liten bebis. Somnade båda två skönt efter en av alla amningar denna dag.Superskönt att snusa bort någon timma eller två bara så där. Besöket hos BVC efter lunch gick bra och nu väger vår älskling 2 680 gram så nu har han passerat sin födelsevik, känns skönt för hans mamma och pappa att han växer vår lilla myra.

Har förövrigt denna måndag arbetat en sväng här hemifrån. Resultatet ett stycke färdig skaderapport samt en verksamhetsplan är nu inskickad till högsta ansvarig chef och jag är äntligen klar med allt för ett bra tag framöver när det kommer till arbete. Sagt det för ut, men det känns väldigt konstigt detta med att ”bara” vara hemma.

Sitter nu framför tv:n och myser. Har precis ätit en bit av den goda saffranskakan från igår (receptet kommer under morgondagen) och några pepparkakor. Gott gott – måndagsmys!

Hoppas er kväll är till belåtenhet!

Kramar