En månad

Mamma är du igång med kameran nu igen? Aldrig kan man få vara ifred. Men okej, det får bli en bild från sidan då för jag vill inte titta i kameran just nu!

Idag är vår älskade Maximilian 1 månad gammal. Tänk att jag är mamma till denna fantastiska lilla människa, det är fortfarande smått ofattbart måste jag säga. Hälften jag och hälften maken blev detta underbara gossebarn, vår alldeles egna lilla son ♥

Även om han fortfarande är en liten kille och mindre än vad en del barn är när de föds, så har ändå mycket hänt under de fyra gångna veckorna. Han känns redan bra mycket stadigare i nacken, han kan nu fixera blicken och hänger helt enkelt med allt mer i största allmänhet. Han lyssnar storögt till våra röster och de senaste dagarna har han även börjat ge oss små söta leenden emellanåt, himmel vad sött det är!Snön fullkomligt vräker ner här denna söndag och våra två balkonger börjar anta utseende som tagna från någonstans i nordligaste fjällen och inte så här långt ”söder ut”. Men bara att gilla läget och tur man slipper skotta, en fördel med att bo i lägenhet!

Dagen har gått åt till diverse småplock här hemma och mina jordnötspraliner är nu klara. Var lite småpilligt men förhoppningsvis är de lika goda som de ser ut. Receptet kommer så fort som möjligt för er som är intresserade.

Nu ska jag laga söndagsmiddag som blir stekt torskrygg med parmesanpotatis. Ha en fortsatt skön kväll, på återseende!

Kramar ♥