Årets julgodis – check √

Årets hemlagade julgodis, klassiska Mozartkulor

Amerikanska Peanut butter cups

I Marimekkoskålen krispiga kokostoppar

God eftermiddag måndag!

Vi är precis hemkomna från en skön men kall promenad. Blir allt lite smått ”avundsjuk” på Maximilian som alltid ligger så skönt nerbäddad i vagnen medan jag får slita i snömodd och motvind. Önskar vi kunde ligga där i båda två och mysa, men någon måste göra skitjobbet och det är väl inte mer än rätt att jag som hans mamma sköter den punkten, allt för att han ska ha det bäst!

Ingen snö som faller idag, men det är redan tillräckligt med snö som redan ligger på marken efter båda lördagens och söndagens snöoväder. Vackert är det dock och det ser precis ut som det ska så här i julveckan som vi klev in i denna måndag!

Ska börja packa lite smått inför helgen är min tanke så fort lillmyran somnat. Är plötsligt lite mer att tänka på när man har en liten som ska med, så ska försöka strukturera upp det som går redan nu. På torsdag när maken är färdig med jobbet så rullar vi nämligen söder ut mot familj, släkt och vänner för allra första gången som tre i familjen. Ser extra mycket framemot julen detta år och särskilt att åka till mina föräldrar som jag vet har längtat efter ett litet barnbarn även om de har varit finkänsliga nog att inte påpeka det i tid och otid. Men nu så kan jag då äntligen ge dem lite bebismys tillsamman med Maximilian, deras första lilla barnbarn under julen ♥

Nej, det är mycket som ska hinnas med så här dagarna före julafton så det är bäst jag sätter lite fart här!

Kramar ♥