Clarins, Clinique & Chanel

Mineralsmink från YoungBlood.

Inte bara garderoben som behöver inventeras emellanåt utan även sminkskåpet behöver gås igenom och rensas. Jag gjorde just detta en dag under förra veckan, så nu vet jag exakt vad jag har och vad som kommer att behövas kompletteras under nästa år.

Är sugen på att framöver testa mineralsmink. Antar att jag är ”the last one” som ännu inte testat detta ”Mineralfenomen”. Mångas favorit är I.D. Bare Minerals, men är det någon som testat märket YoungBlood?

Mina annars trogna följeslagare i sminkväskan är dagkrämen: Précision Hydramax Active från Chanel, primer: Beauty Flash Balm från Clarins,ögonkrämen”All about Eyes” från Clinique,foundation ”Lasting Performance” från MaxFactor, mascaran ”Dior Show”,Rouget: ”Blush subtil” från Lancomê, nagellacket ”Flamme rose” från Chanel, ögonskuggor i färgerna “Muffin” och ”Velvet” från Make Up Store, läppglans Juicy Tubes i färgerna Lychee, Melon och Peche från Lancome och så klassisk doft från Chloé.Idag har vi varit ute på en kort liten promenad i kylan för att bland annat hämta ett efterlängtat paket och ikväll ser jag på avsnitt nummer två av programmet ”Jul med Ernst” och ”Morden i Sandhamn”.

Nu ska jag svänga ihop en currykyckling till middag.

Kram ♥