Dan före dan före dopparedan

Årets julgran här hemma i Sjöstadshemmet. Det blev en aning knubbigare kungsgran än jag tänkt mig, men riktigt fin är den där den står i sin hörna!

Godmorgon bloggen!

Har haft en stillsam morgon hittills denna dan före dan före dopparedan. Hunnit med en liten frukost med julskinka, vörtbröd och en god värmande kopp med te framför Nyhetsmorgon under tiden som Maximilian fortfarande sov i vår dubbelsäng.

Termometern visar på minus -14 grader och jag skulle ljuga om jag sa att jag är avundsjuk på alla er som måste ut i kölden dessa dagar. Ganska bra tajmning att vara hemma föräldraledig, för oftast kan vi välja om vi vill ut eller inte överhuvudtaget under dagen och allt för tidiga mornar utanför ytterdörren försöker vi undvika helt, lyxigt!Dagens ”att-göra” blir att förbereda och packa det sista inför morgondagens bilresa mot årets julfirande. Hade varit skönt om man hade sluppit själva resandet (och särskilt nu med tanke på rådande vinterväglag), men får bli så detta år. Kommande år får vi väl helt enkelt se över hur vi ska göra med julfirandet. Kanske borde man skaffa sina egna jultraditioner nu när vi är en egen liten familj och fira julen på hemmaplan för att slippa allt resande med små barn, men det är inget jag behöver fundera över i detta nu, tar helt enkelt ett år i taget.

Nu ska jag krypa ner i sängvärmen bredvid min sovande lilla son för en liten mysstund innan jag tar tag i denna onsdag på riktigt!

Kram och på återseende ♥