Uppesittarkväll

Bjuder på ännu en bild från vårt julpyntade hem denna kvällen före dopparedan.

Godkväll på er! Vi är äntligen på plats nere på Västkusten efter några timmars bilfärd genom ett helt snötäckt landskap.

Blev några små stopp utmed vägen med en fika och några amningar. Gick på det stora hela riktigt bra att åka såpass långt med vår fem veckors lilla myra i baksätet. Maken satt vid ratten och jag bak tillsammans med lilleman allt för att han skulle känns sig lugn och det fungerade som sagt.

Här stundar en uppesittarkväll tillsammans med min alldeles egna lilla familj ♥ plus mina föräldrar och bror som kommer hit från Halmstad denna kväll han också. Blir varm glögg och en massa, massa mys. Tv:n visar senare  underbara filmen ”The Holiday” med Cameron Diaz, Kate Winslet och Jude Law. En film som jag tycker är så supermysig så här i juletider, så de blir nog lite sneglande på den också skulle jag tippa på!

Julstämningen är det helt enkelt på topp och jag ser extra mycket framemot morgondagen eftersom det är vår första julafton tillsammans med Maximilian. Ska bli sååååå mysigt!

Hoppas ni får en riktigt skön kväll!

Kram ♥