Julens sötaste tomte

Årets jultomte i vår familj blev vår lilla skatt ♥

En annan vinkel i en lite förstor tomtedräkt som han fått av sin snälla farmor.

N

u lessnar jag på allt fotande!!!

God fortsättning!

Det blev en härligt gnistrande vit jul och en riktigt mysig första julafton tillsammans med älskade Maximilian. Han visade upp sig från sin mest charmiga sida hela långa dagen. För oss vuxna blev det mängder av god julmat, bebismys, julmusik, goda skratt, tända ljus och fina julklappar. Precis som man önskar att jularna ska vara.

Planen för denna Juldag är att klä på oss varmt, bädda ner Maximilian i vagnen i en av årets julklappar. En gosig och varm åkpåse från 7 a.m. för en liten promenad i detta vinterlandskap. Senare under dagen ska vi hinna med även en liten fikastund hemma hos min barndomsvän Anna och hennes lilla familj.

Ikväll ska maken ut på det lokala hotellet här nere tillsammans med andra hemvändare precis som alla andra år. För min del förstår jag inte riktigt lockelsen längre med tanke på att de flesta i ens egna ålder inte längre hänger där. Tycker att det var det som var hela tjusningen med att gå ut på juldagen att träffa gamla vänner, men som sagt de flesta som jag känner har bättre för sig numera och umgås med sina familjer och själv ser jag framemot en lugn kväll med mys här i barndomshemmet tillsammans med min lilla Maximilian och hans mormor och morfar.

Ha en fortsatt fin julhelg!

Kramar ♥