En värmande julklapp

En av årets värmande julklappar som Maximilian fick.En supermjuk och go åkpåse från 7 a.m. Enfant.

I ärlighetens namn så har han redan en åkpåse som hörtill Bugaboon, men den håller värmen dåligt har jag tyckt.

Men i denna är det ingen risk att han fryser. Den är även perfekt att använda till babyskyddet.

Så är vi redan framme vid annandagen och julhelgens alla dagar har snart passerat. Dagen är här då vi återigen packar in oss i bilen och rullar hem mot Sjöstaden. Kan bara lovorda de gångna dagarna, julen har varit helt underbar och extra mysigt har det varit att Maximilian varit hos oss. Vilken glädje och lycka han är vår lilla skatt ♥

Maken arbetar i mellandagarna annars hade vi nog stannat någon dag extra här nere, men vi får åka ner snart igen  och hälsa på. Jag hoppas att vädret till veckan tillåter mig och Maximilian att ta sköna långpromenader så han kan använda sin värmande julklapp så mycket som möjligt. Här är närmare -17 just i detta nu så en promenad blir det inte tal om denna annandag trots varmaste åkpåsen. Tyvärr måste jag säga för det är väldigt skönt att bege sig ut och röra på sig efter all julmat.

Nu väntar vi på att maken ska komma hem från gårdagens juldagsfirande. Under tiden blir det sista frukosten för denna jul med familjen som gäller, sedan packar vi in oss i bilen och beger oss ut på vägarna igen. Hört att det snöar för fullt i Stockholmstrakten, hoppas att det har hunnit dra bort innan vi är där så vi slipper köra i snöoväder.

Önskar er en riktigt bra annandag så hörs vi!

Stor kram ♥