Gott Nytt År!

Varsågoda, en liten glimt av årets nyårsdukning här hemma i Sjöstadshemmet

Då var vi framme vid nyårsafton. Tänk att ännu ett år strax är till ända och detta 2010 har inneburit att jag har fått vara med en av de största händelserna man kan under sin livstid (om inte den största om ni frågar mig). Fortfarande lite svårt att fatta att jag har blivit mamma till världens finaste lilla kille. Redan när pluset på stickan den 24 mars visade sig visste jag att detta året skulle bli något alldeles extra och speciellt och så rätt jag hade. Har mycket svårt att tro att kommande år har något som kan slå detta, men hoppas och tror på ett underbart 2011 där vi bland annat får följa vår älskade sons utveckling.

Ikväll skålar vi in det nya året med äkta Champagne och bordet är nu dukat i vitt och silver redo för våra gäster som anländer ikväll.Till förrätt blir det en laxbakelse med avokado och äpple,till huvudrätt blir det Serranolindad oxfilé med rosmarin, rostade rotfrukter samt en rödvinssås med choklad. En mörk chokladmousse med smak av hallon till dessert. Chokladmoussen och laxen står redan på kylning för dessa svängde jag ihop redan igår kväll. Perfekt med mat som kan förberedas så att man får så mycket tid som möjligt med gästerna när de väl anländer.

Måste så här på årets sista dag passa på att än en gång tacka för alla era uppmuntrande ord som jag får från er bloggläsare. Helt fantastiskt ”forum” det här med bloggande. Det ger så mycket ska ni veta, men det tar också sin lilla tid av mitt liv minst sagt (vågar inte ens tänka på hur många timmar jag faktiskt spenderar framför datorn) så era kommentarerna är som ett bränsle i sig, så fortsätt gärna med dem om jag får önska!

Det här blir sista inlägget för i år så Gott Nytt År till er alla mina fina bloggläsare. Hoppas alla får en riktigt lyckad festkväll oavsett om ni har en hemmakväll eller minglar omkring på någon glittrig nyårsfest och sist men inte minst

Välkommen 2011!

Kramar ♥