I min sminkväska

En glimt av vad som gömmer sig i min sminkväska..

.

Ni är flera läsare som hört av er och undrat över vad jag använder för smink och främst då vad för underlag. Tänkte därför stilla eran nyfikenhet här och nu:

MaxFactors foundation ”Lasting Preformance” har jag använt i en massa år och den täcker lagom mycket och sitter bra hela dagen. Jag applicerar alltid underlagskrämen med en makeupsvamp. Använder ”Mat Finish puder” (nr 03) från Lancomê som jag sveper på med stor borste från Dior. För att få lite färg på kinderna använder jag sedan Lancomês ”Blush Subtil” (nr 02/rose sable).

Mascarafavoriten nr 1 enligt mig är ”Diorshow”. Inte gratis då man får punga ut med flera hundra för den, men ack så bra den är med sin stora borste som ger supervolym. En budget variant som jag varvar med är Lumenes”True Natural Volume” som har en liknande borste. Kan verkligen rekommendera den för er som gillar Diorshow, men som kanske likt mig vill varva med en billigare variant.

Fler favoriter i sminkväg

Till vardags använder jag aldrig kajal, den åker bara på vid mera festliga tillfällen och då använder jag även där en penna från Lancomê. Lite highlight med Make Up Stores ögonskugga i färgen ”Muffin” hamnar oftas under ögonbrynen och så lite lite av skuggan ”Velvet” från samma märke på ögonlocken. Men ibland skippar jag den sistnämnda helt på vardagarna, beror lite på humör och tid.

Kan till sist säga att jag sedan många år tillbaka är gift med en läppenna från Bodyshop i färgen ”Beech” (nr 02). Den åker på vareviga dag och sedan blir det något läppglans i olika nyanser upptill. Favoriten är Juicy Tubes till vardags då den sitter klart bäst. Just nu kör jag mest på färgen ”Melon” (nr 22).

Nu är det middagsdags för min del, på återseende!

Kramar ♥