Nya bekantskaper

Dagens jag i hissen på väg ut på promenad. Min fina julklapp är på och jag är så himla nöjd med jackan. Så lätt och skön. När jag ser bilden påminns jag om att jag borde ta tag i mitt hår och få det slingat…

God eftermiddag!

Har precis kommit hem från en promenad (ett jäkla tjat om mina promenader känner jag, men det är ju just det jag bland annat pysslar med i dessa dagar) runt Sickla och Sjöstaden tillsammans med min nya bekantskap Lina. Supertrevlig tjej ursprungligen från Kiruna. Känns som vi känt varandra jämt, inte en enda pinsam tystnad under vår timmeslånga promenad. Tack Lina för en trevlig promenix, ser framemot fler!Jag tycker att det är väldigt skoj att träffa och lära känna nya människor, men inte alltid så lätt. Jag har vänner utspridda över landet. Mina älskade barndomsvänner finns alltid där nere på Västkusten, men eftersom vi har närmare 50 mil emellan oss så blir det bara att vi ses några gånger om året om vi har tur. Alltså blir det inget naturligt umgänge på vardagarna. Sedan har jag mina fina väninnor från Enköping som jag lärde känna när jag bodde där, men trots att det är betydligt närmare mellan oss, ses man inte så ofta heller tyvärr när man inte bor i samma stad. Så jag som är inflyttad till storstan tycker det är superkul att kunna bygga upp även en vänkrets här. Men inte alltid så enkelt som sagt när man är vuxen och inte går i skolan längre. Men jag kan tacka dels bloggen för mina nya fina vänner här i krokarna.

Nu har jag lyckats söva Maximilian i babysittern som jag gungat med vänstra foten samtidigt som jag knåpat ihop detta inlägg. Gäller att mulitaska som småbarnsmamma!

Nu ska jag njuta av lugnet en sväng och göra mig en kaffe med sojamjölk och så ska jag knåpa ihop inbjudningskort…

Ta hand om er mina fina läsare!

Kramar/Anna ♥

Update: Åt fanders med det lugnet. M vaknade precis när jag skulle sätta munnen till kaffemuggen… Hmmm han måste ha en radar inbyggd, för det slår aldrig fel att han skriker när jag ska till att äta/dricka…!