Maximilians månadsdag

Ett litet paket kunde jag inte motstå att köpa så här på lillens andra månadsdag.

Paketet innehöll en liten ”Hänga på vagnen-bok” och en söt liten barbapappa. Båda sakerna är köpa från Akademibokhandel.Idag den 19 januari och det är Maximiliansandra månadsdag. Vi firar honom med ett litet paket och extra många pussar.

Att vara mammaär så mycket mer än jag någonsin kunde föreställa mig och jag njuter verkligen av varje minut tillsammans med vår lilla skatt. Visst det finns stunder som han ger mig gråa hårstrån och allt är verkligen inte en dans på rosor, med skrik och sömnlösa nätter. Men livet tillsammans med Maximilian är ändå helt underbart, tänk att det var just han som bodde där i min mage under nästan 9 månader. Det är fantastiskt att se hur han hela tiden utvecklas och att han redan har en egen liten personlighet.

Sedan någon vecka tillbaka så ”pratas” det för fullt här hemma och allra helst då han ligger på skötbordet och tittar på trämobilen med helikoptrar och bilar från Teddykompaniet som hänger där inne. Den är riktigt, riktigt kul tycker han. Smygkikade på honom igår då hade han även en söt liten konversation med tre små Dinglis-elefanter som även de finns vid skötbordet. Urgulligt att beskåda hur han får till små glada ”rop” emellanåt och ler med hela sitt tandlösa ansikte mot mjukisdjuren. Även jag möts numera av glada leenden emellanåt, särskilt på morgnarna, då är han en sann solstråle ♥

Idag ska vi åka tunnelbanan själva för första gången jag och Maximilian med vagn och hela kittet. Men det ska nog gå bra får vi hoppas. Vi ska nämligen ta oss in till stan och möta upp Fredrika och lille Vilhelm för en sen lunch vid 13-tiden. Sist vi sågs var här hemma på nyårsafton, så ser framemot vår lilla lunchdate och få mig en uppdatering om vad som hänt sedan vi sågs sist.Ser förövrigt ut som vårsolen har kikat fram denna onsdag och termometern visar i detta nu på nollgradigt. Jag måste nu ta tag i dagen, ops klockan har redan passerat tio… Gotta go!

Kram från oss ♥