Godmorgon torsdag!

Gårdagens lunch på restaurang Hälsingborg

Blev en sallad på renstek, rostade rotfrukter, jordärtskocks- majonäs och tunnbrödskrutonger för min del. Urgod kan jag tillägga.

Självaste lilla månadsbarnet i en av sofforna under lunchen

Efter maten blev det en massa butikspan bland annat på både PUB, Illums Bolighus

och NK

Här inne på PUB bland en massa inredning

Hann även med en liten fika tillsammans på Locanda Café på Mäster Samuelsgata.

Fredrika kollar in så Vilhelm har det lagom varmt i vagnen

Här har den lilla busungen vaknat och vill vara med på kort.

Godmorgon!Vaknade denna morgon strax före kl 06 helt av mig själv och kände mig pigg, utvilad och full med energi (inte var dag det sker i dessa dagar).

Klev därför upp och tog mig en lång och skön dusch helt ifred, allt medan maken och sonen fortfarande låg och sov. Maximilian sover fortfarande, men maken min har nu åkt till arbetet.

Helt underbart att kunna tvätta håret i lugn och ro utan någon som pockar på uppmärksamhet mitt i schamponeringen. Har därefter även matat en maskin med tvätt som nu redan är klar hör jag när jag tänker efter. Så ska hänga upp tvätten så fort inlägget är gjort.

Gårdagen spenderade Maximilian och jag inne i stan tillsammans med underbart trevliga Fredrika och hennes Vilhelm. Vi hann med både en lunch, shopping och en fika och vi var inte hemma innan strax efter kl 19 igår kväll. Vi klarade galant att åka tunnelbana Maximilian och jag och han är verkligen nästintill perfekt att ha med sig ute. Inget gnäll och han ligger snällt i vagnen när jag vill kika i affärer. Så får han bara sin amning och ren blöja emellanåt så funkar det fint att ha med honom på stan. Väldigt skönt, ska njuta så länge det nu varar!

Nu ska jag äta frukost och jag hoppas att lilleman sover tills jag är klar, men det är nog ändå ett önsketänkande för helt perfekt är han inte min älskade son. Hans eviga radar verkar nämligen alltid vara på när hans mamma ska äta. Vilket betyder att han alltid just då ska ha uppmärksamhet och skriker precis när jag ska till att sätta tänderna i vad den än nu må vara, så wish me luck! Ha en fin torsdag. Vi ska mysa runt här hemma under förmiddagen och i eftermiddag ska vi möta upp grannen Teresia för en liten promenad tillsammans med våra söner. Hela denna vecka har hittills varit uppbokad med träffar, kul kul!

På återseende, kram ♥