Ljusblått vårtecken

Visst hör väl de söta pärlhyacinterna våren till? Brukar alltid köpa hem några vid den här tiden på året. Dessa bilderna är dock från förra året då jag ännu inga köpt i år. Bra att ha en stor bildbank i datorn ibland, ni skulle veta hur mycket jag fotograferar och vad bilder jag har som ligger i datorn, galet!

Äntligen fredag och maken arbetar hemifrån. Känns som ett bra upplägg då han ofta jobbar långa dagar de andra veckodagarna och kommer sent. Så det blir som en liten kompensation att veta att han jobbar hemifrån vissa fredagar i alla fall. Även om han arbetar och spatserar omkring och pratar i telefon och sitter vid datorn mesta dels av tiden sådana här fredagar så finns han ju ändå här och det är helt klart mysigt.

Strax ska jag dammsuga och torka golv, ska även fara fram med dammvippan en sväng. Ikväll kommer Annika och Lisa på middag. Tjejerna har tillbringat några veckor över jul och nyår i Los Angeles så jag är såklart supernyfiken på att höra om alla bravader jag kan räkna ut att de två haft over there. Blir torskrätten jag skrev om i veckan jag tänkte svänga ihop och bjuda på denna fredagskväll. Hoppas den är lika god som det låter. Ha en lovely fredag mina fina läsare!

Kramar ♥