Fredagen i bilder

Gårdagskvällens dukning gick i vitt med inslag av rosa på blommor, kivilyktor och uppläggningsfat. Härligt vårigt!

Söta gästerna Annika och Lisa myser med Maximilian som stortrivdes

hos

dem. Allt fokus på honom det gillar han.

Kvällen middag blev torskgömma i små paket av smörpapper. Ett lite kul och ovanligt sätt att servera maten på.

Det blev så himmelskt gott om jag nu får säga det själv, torsk, musslor, rimmat sidfläsk och jordärtskocka med ett chevréskum.

Fuskade med en Frödinge moussetårta med choklad och hallon då jag inte hann fixa någon efterrätt. Måst säga att jag är positivt överraskad

av

smaken, riktigt god.

Lite mys med snälla Lisa innan läggdags. Maximilian blev nog lite kär i henne för han tittade så beundrat på henne och log stort gång på gång.

Vår lördag startade på bästa tänkbara vis! Maximilian tog sovmorgon till klockan nio och vi likaså. Helt underbart att han numera har fått in en sovrutin från runt elva på kvällarna till åtta/nio på morgonen. Han har sedan varit på sitt allra soligaste humör här på förmiddagen. Stora leenden smäller han av ett efter ett numera när han ser en och han har verkligen fått kläm på hur han ska göra. Hur sött som helst tycker både hans pappa och jag.

Gårdagskvällen var jättetrevlig med trevligt sällskap av pinglorna Annika och Lisa.Kul att höra om deras Los Angeles resa. Tack tjejer för presenten till Maximilian och vinet till oss. Förövrigt måste ni rara läsare som gillar att laga mat testa att göra torskrätten.Så himmelskt god. Jag som inte ens gillar chevré (trodde jag inte tyckte om det, men smakade på osten igår innan jag klickade i den i såsen och det var ju riktigt god) tyckte chevréskummet som man skopar över fisken vid bordet blev så gott till fisken. Så testa rätten, gott gott!

Vi har hunnit med en god frukost med smörgås och en mugg med kaffe med soyamjölk. Nu ska hela lilla familjen gå ut på en promenad och få oss lite frisk luft!

Mysigt med lördag!

Kram ♥