Prickigt, prickigt, prickigt

När jag var och handlade häromsistens kom jag hem med bara prickiga saker i svart och rosa.

Ny pärm som jag ska sätta in minnen från Maximilians första år.

..

Söta rosa muffinsformar, perfekta för vårens bakstunder.

Samt en kalender för 2011. Vart i stort behov av en ett tag så när jag hittade denna söta rosa med vita prickar på så slog jag till.

Alla tre sakerna kommer från Åhléns.

Godmorgon söndag! Denna lediga helgdag började precis lika bra som gårdagen. Alla har sovit lugnt och stilla hela natten och vaknade strax före kl 09:00. Det är som om vi fått ett nytt litet barn nu när lilleman sover så bra, underbart!

Idag ska jag börja kika lite smått på vad man kan bjuda på för mat på Maximilians dop som kommer gå av stapeln framöver i vår. Vi kommer ha ett väldigt litet och intimt dop med bara de allra närmaste inbjudna, men inte desto mindre firande för den skull. Så planering, planering gäller och särskilt eftersom vi kommer döpa honom på den västra sidan av landet. Kyrka, präst och lokal är bokat och inbjudningskorten är på G – check √

Annars blir det nog en ganska lugn söndag med hemmamys. Kanske inviger jag redan idag mina nyinköpta muffinsformar. Ska nämligen ta med mig Maximilian imorgon till mitt jobb för att hälsa på mina arbetskamrater och visa upp underverket och vad är inte bättre än att ta med hembakat då? Kommer nog kännas lite speciellt när jag kliver in med barnvagn genom snurrdörren på entréplan imorgon. Kul ska det bli i alla fall att träffa kollegorna igen. Har redan gått 2 månader sedan jag såg dem sist, inte klokt egentligen!

Nu ska jag fixa en söndagsfrukost. Maken och lilleman ligger fortfarande i dubbelsängen och morgonmyser. Lite far och son tid helt enkelt!

Vi hörs! Kram ♥