Tycker om dig!

Önskar jag hade en sådan här strut med ”Tycker om dig choklad” till var och en av er som troget klickar er in här och läser mitt pladder och särskilt stor strut önskar jag att jag hade till er som ibland orkar med att lämna en liten kommentar dessutom. Ni är alla guld värda, hoppas ni vet det!

Min söndag kanske inte blev riktigt som jag hade tänkt mig den, men vad gör det om hundra år egentligen. Tänker inte gå in närmare på den uppstådda situationen för den håller jag för mig själv, men som sagt inte alltid det blir som man tänker sig här i livet, på gott och ont skulle jag tro!Har inte fått bakat något ännu, men fick ett mail från min chef att han hade beställt bullar tills imorgon då Maximilian och jag ska besöka kontoret så tror jag skippar bakandet helt denna gång då. Blir kanske lite kaka på kaka i ordets rätta bemärkelse när jag tänker efter. Så istället ska jag göra en hårinpackning och ta hand om mig själv en sväng mellan amningar och mys med älskade lille Maximilian.

Klockan åtta ikväll missar jag såklart inte underbara ”Solsidan”. Jag sitter som klistrad framför tv:n precis som många andra av Sveriges befolkningoch skrattar lite extra gör jag åt roliga snåla karaktären Ove Sundberg spelad av Henrik Dorsin. Han är klockren!

Hoppas nu att ni får några fina timmar av dem som är kvar denna söndag, på återseende!

Kramar