Uppladdning pågår

Egengjorda chokladpraliner en bild från förra året. Ikväll blir det dock inte ”egengjord” choklad som kommer flöda här hemma om man säger så…

Uppe sedan några timmar och städar av här hemma. Ikväll får vi nämligen finbesök och inte vilket besök som helst utan en av Sveriges främsta chokladexperter Maja Bertha kommer hit tillsammans med representant från självaste Marabou. Maja kanske några av er känner igen från TV4:s Nyhetsmorgon där hon under två år var sommelier efter Bengt Frithiofson. Hon har även skrivit en bok om choklad och är en Sveriges mest anlitade föreläsare på just ämnet choklad.

Marabou finns det väl ingen i detta land som inte känner till!?Fick frågan för ett tag sedan från dem om jag var intresserad av att bjuda in vänner och tillsammans med Maja anordna en chokladprovning här hemma. Provningen syftar dels till att smaktesta och utvärdera mörk choklad men vi ska även få inspiration och tips på hur man kan använda chokladen till matlagning och bak. Vem tackar nej till ett sådant fint erbjudande?

Jag blev hur glad som helst och ser med spänning fram emot kvällen. Marabou fotodokumenterar det hela och klipper sedan ihop ett reportage som bland annat kommer att användas av Marabou själva, men bilder från kvällen kommer även här på bloggen. Så håll utkik!

Nu ska jag feja vidare så allt är tipp topp när Marabou rullar in här med alla underbar Premium choklad!

På återseende, kramar ♥