Perfekt torsdag

Maximilian i knät på sin faster och blivande gudmor Marie denna torsdag då vi åt lunch på restaurang Renässans.

Svärmor bjöd på lunchen och jag valde en god fiskrätt med hemgjort potatismos, gott!

Lillmyran blir tio veckor imorgon och nu är han ganska duktig på att hålla sitt söta lilla huvud stadigt.

Här traskar den stolta farmodern och tillika min svärmor

på Borås gator med en

sovande liten kille i vagnen.

Hittade bland annat till barnbutiken ”Kurragömma” som ligger på Österlånggatan. De hade en massa fint från bland annat

JellyCat, Bobux och SMALLSTUFF.

Även en massa fint från danska Sebra

inne i butiken

Och såklart kom jag ut med en liten påse till min lille skatt ♥Första dagen här nere på Västkusten är snart till ända! Har haft en jättemysig och trevlig dag tillsammans med min svägerska och svärmor. Började men en lunch på restaurang Renässans, där vi alla tre högg in på dagens fiskrätt med hemmagjort potatismos.

Efter den goda maten så blev det några timmar på stan tillsammans. Svärmor och tillika Maximilians farmor körde gärna vagnen, så jag fick fritt svängrum för en gång skull inne i butikerna, perfekt! Hittade lite småsaker som fick följa med hem. Det bästa av allt var den lilla spegeln jag köpte på Barnvagnsbutiken och som är ämnad för bilen, så nu ser jag lilleman när jag kör. Alldeles perfekt och precis en sådan som jag tänkt mig.

Efter shoppingrundan gick vi hem till min fina svägerska på två cappuccinooch massa mys med Maximilian. Han var så ompysslad av både sin farmor och faster så honom gick det verkligen ingen nöd på. Tack Marie och Britt-Marie för en underbar eftermiddag, det får vi ta och göra om till våren!

Imorgon är det fredag och Maximilian och jag ska vidare på vår Eriksgata. Vi ska nämligen då åka till min underbara barndomsvän Kicki och hennes snart 2 åriga gullunge Charlie och hälsa på. Ska bli sååå mysigt då vi inte har setts på länge och det är första gången Kicki ska få träffa min lille Maximilian. Ser verkligen framemot morgondagen!

Nu kvällsmys med mina föräldrar, Maximilian sover.

Kramar ♥