Röda hund

I presenterna från arbetskamraterna som Maximilian fick i måndags gömde sig den coola hund ”Röda hund” från svenska Kallikå. Den är en riktigt mysig kompis med kloka ögon, mjuka öron & en lagom rund, gosig mage.

Kan säga att hunden gick hem, för Maximilian ler som en tok när jag sticker fram den röda hunden framför näsan på honom.

Han fick även boken ”Max Potta”. Böckerna om lille Max har jag tänkt köpa längre fram, så toppen att vi fick en av dem i present.

Tack snälla fina och ett extra stort tack till rara Lena som gav boken extra och Lasse som gav Maximilian ett kuvert med generöst innehåll ♥

Godmorgon!

Här har jag precis vaknat upp efter en skön nattsömn på andra sidan Sverige hemma hos min mamma och pappa. Min älskade sjusovare till son snusar och sover ännu i min gamla flicksäng. Kunde jag inte tro för en herrans massa år sedan att just den lilla sötnosen skulle snusa och sova i den.

Bilresan ner igår gick hur bra som helst. Har varit lite ”orolig” inför den första långresan ensam med Maximilian i bilen. Vi har nämligen placerat hans bilbarnstol (babysitter) bak i bilen för att det helt enkelt är säkrast att ha barnen placerade på det viset i bilar. Det finns en massa forskning på detta område som bland annat min kära arbetsgivare Folksam gjort, så i min värld så finns ingen annan placering att ha Maximilian på. Men det blir ju lite ”problematiskt” när man ska köra bilen ensam, då ser man ju inte barnet alls. Känner därför att vi måste införskaffa oss någonslags spegel så att jag kan se honom i backspegeln (om det nu fungerar) för det är oroligt att inte kunna se honom överhuvudtaget. Vill åtminstone kunna slänga ett getöga på honom utan att behöva stanna, men som sagt gick hur bra som helst igår.

Lillplutten sa inte ett ljud från det att vi satte oss i bilen utanför lägenheten tills dess att jag stannade bilen hemma hos föräldrarna (sträckkörde, för jag tänkte att jag stannar först när han börjar skrika, men han skrek ju aldrig så blev non stop 4 timmar på E4:an).

Min duktiga lilla älskling.

Idag ska vi mysa, först ska vi ta en promenad med min mamma och tillika Maximilians mormor nu efter frukost. Senare ska vi åka till Borås och träffa svärmor och Maximilians farmor, så det blir mycket mys denna torsdag. Ska även försöka hinna med en liten minishoppingsväng i Borås när jag ändå är i farten. Har ni några tips på affärer (inredning, barnkläder/leksaker främst) som skulle passa mig så hojta gärna till här under dagen.

Förresten, observera att jag inte just nu prioriterar att svara på era frågor. Kommer ta tag i detta när jag är tillbaka hemma igen, hoppas ni förstår!?

Nu ska jag ta mig en dusch och kicka igång denna dag innan lillmyran vaknar!

Kramar ♥