Bister men trevlig torsdag

Dagens långlunch intogs på bottenplan i gamla skatteskrapan på Södermalm.

Räksallad med avokado, ägg och citronyoghurt

Bärpaj med vaniljkräm som en söt avslutning

Snyggaste torsdagssällskapet Caroline och hennes quesadillas

Dagens liten i grå jeans från H&M, randiga strumpor Zara, ljusblå kofta från Frankrike, mössa PoP, vantar & dregglis från KappAhl.

Jag som eskimå på väg hemåt. Tur man har varmjacka sådana här nariga och bistra vinterdagar!

Det känns som fredag idag även om det bara är torsdag – helt underbart! Idag fick hela familjen en oväntad liten sovmorgon och nu har Maximilian och jag precis kommit hem från en minst sagt kylig promenad.

Blev en sväng med buggan på Södermalm och en långlunch i Skatteskrapan med Caroline och hennes lilla Majken. Min räksallad såg bra mycket godare ut än den var tyvärr. Borde satsat på något varmt i magen inser jag så här i efterhand. Men den ljumna bärpaj med vaniljsås och en latte på sojamjölk var dessto smarrigare. Förövrigt alltid lika skoj att träffa Caroline och prata bort några timmar. Tack för idag vännen!

Just nu kämpar Maximilian på i babygymmet. För några dagar sedan knäckte han koden och kom på hur han skulle röra armen för att få sakerna i gymmet att röra på sig. Det är superkul att följa ALLT som händer.

Blir en lugn kväll med hemmamys framför tv:n. Maken är redan på väg hem, så dags att börja med kvällens middag! Sköt om er!

Kramar ♥