Svettig start på fredagen

Måste ut och handla den sedvanliga helgbuketten här under dagen. Här är förra helgens videvistar, de står dock lika fina men har fått flytta till ett av våra stora fönster.

Ja så var det fredag igen då och jag har lite småpanik för ikväll får vi middagsgäster och jag vet fortfarande inte vad jag ska laga för mat överhuvudtaget. Noll och ingen inspiration. Måste till affären och handla, men måste ju ha löst matfrågan för att kunna handla så nu sitter jag här i ett så kallat moment 22, totaltoverksam.

Dessutom så skriker Maximilian för fulla muggar denna morgon så jag blir alldeles svettig av kombinationen. Om ni sitter inne på något enkelt men lite festligare recept, så hojta väldigt gärna till så fort som möjligt! Fågel fisk eller kött, pasta, sallader, soppor – ja allt är välkommet som förslag!

Snöflingor yr lite lätt i luften denna fredag, så något töväder som betyder ett steg närmare våren ser det inte ut att bli denna helg heller. Men den som väntar på något gott…

Nej jag måste ta en sväng om här i lägenheten med sonen så han lugnar ner sig en smula. Han är just nu arg som ett litet bi! På återseende, om det inte blir mer denna dag så önskar jag er en underbar helg!

Kramar ♥