Sjöstaden i februariskrud

Lördagens barnvagnspromenad runt sjöstaden som ligger i full vinterskrud

Vår alldeles ”egna” lilla skidbacke med eget liftsystem är omåttligt populärt sådana här dagar. Kommer folk med skidor under armen både med båten och med Tvärbanan från andra delar av stan.

Maken rattar numera barnvagnen med van hand

Nog för att jag är evigt trött på vintern numera så är det ju onekligen väldigt

vackert.

Härligt med lördag!

Bilderna är från min, makens och Maximilians promenad i det fullkomligt strålande februariväder vi haft här i stan denna lördag. Maximilian låg väl nerbäddad i vagnen i den gosiga åkpåsen från 7 a.m. då det nu är betydligt kallare ute igen. Som ni ser så har vi även en massa snö kvar, så några små vårtecken det kan man glömma att hitta utmed promenadstråken än så länge.Ikväll firar vi Maximilian med extra många pussar och kramar då han fyller tre månader denna lördag den 19 februari! Maken och jag har dessutom varit tillsammans i 11 år och 9 månader så en extra liten puss på maken också får det bli. Vi missar självklart inte heller den tredje delfinalen i Melodifestivalen. Efter att ha lyssnat igenom kvällens bidrag så är jag ganska besviken. Inget att hänga i julgranen alls, men tippar på att Eric Sade går direkt till den stora schlagerfinalen.

Men inte på grund av en direkt bra låt utan mer på grund av alla små flickor som kommer kasta sig över telefonen och rösta på den tvålfagre pojken!

Nu hör jag att Maximilian börjar vakna utifrån hallen där han fortfarande ligger i vagnen, så dags att avsluta här och ta upp min lilla nyvakna skatt ♥

Ha en härlig lördagskväll!

Kram ♥