Planering & dopinbjudningar

Inbjudningskorten till dopet kommer från Calligraphen. Färgen på texten

blev mer åt det aquagröna hållet än ljusblått som vi tänkt oss men vad gör det om hundra år!

Hela denna måndag har gått åt till en massa planering inför det kommande dopet som närmar sig med stormsteg. Jag älskar att planera och dona inför sådana här tillställningar egentligen, men har märkt tydligt att sedan jag blev mamma och plötsligt inte förfogar fritt över min tid längre så flyter det inte på lika enkelt och smidigt. Man blir avbruten titt som tätt och får ibland börja om helt och hållet md vissa saker då man tappar tråden. Men jag hoppas att slutresultatet blir som jag tänker mig när vi väl är framme vid slutmålet lördagen den 5 mars!Just ni ligger fokus på tårtor, dekorationer och dopkläder. Maximilian kommer att döpas i en dopklänning som jag, min bror, min pappa och hans syster döpts i, tycker det är extra kul att klänningen har en historia med många år på nacken.

Vad han ska ha på sig efter kyrkan velar jag fortfarande med. Får ta en sväng till NK någon dag i veckan tror jag bestämt och hoppas på att jag finner något passande där.

Jag själv har beställt två olika klänningar från ASOS som jag hoppas kommer i veckan och så hoppas jag såklart att de ska passa också. Kunde inte bestämma mig för modell så det fick bli två olika varianter att välja mellan på den stora dagen, klänningar kan man väl aldrig få för många va eller?

Nu är det dags att äta, köttfärsås och spagetti står på menyn, gott!

Kramar ♥