Vaccination – check √

Dagens fikastund med semla och en kopp kaffe med skummad mjölk i mugg från Rörstrand designad Filippa K, underlägg från Dixie, assiett Åhléns, Fat Mateus, Servetter Marimekko samt kvivilyktor från Iittala.

Besöket på BVC gick riktigt bra idag och vår lille skatt grät bara i några korta sekunder efter spruta nummer två innan han log och var som vanligt igen – tuff liten kille! Han vägde 5.460 g och var 58 cm lång denna tisdag så han har gått upp ca ett kilo sedan vi var där för en månad sedan och vuxit 4 cm på längden!Visade sig förövrigt att vår BVC sköterska glömt att kalla mig och lilleman till föräldragruppen som började idag av någon anledning. Så vi blev inbjudna där och då med väldigt kort varsel. Så nu har vi träffat William, Vincent, Axel, och Felicia och deras mammor. Lucas och Edit som också är två små bebisar som ska ingå i gruppen kunde inte vara med idag så dem får vi förhoppningsvis träffa under nästa träff i början av mars.

Maximilian sover just nu sin eftermiddagsnap i vår säng och jag har surfat runt och letat dopinspiration på nätet och klickat hem dekorationer. Börjar bli lite halvt stressad känner jag. Vi har valt att satsa på en buffé efter ceremonin i kyrkan och jag har valt att fixa den själv då vi inte blir så många. Blir en Medelhavsinspirerad sådan…

Nu är maken är på ingång så nu ska jag ta tag i kvällens middag!

Kram ♥