Blått är flott

Den nya vimpeln är nu uppsatt i Maximilians rum och jag är jättenöjd med den 4 meter långa vimpeln i olika blå toner och mönster. Blått är flott!

Vill egentligen ha en tapet på den väggen, men så länge som jag inte bestämt mig för vilken tapet/färg/mönster vi ska satsa på så duger vimpeln perfekt och utgör i alla fall en liten färgklick mot den vita väggen.

Skåpet som vi använder som klädskåp till vår skatt är jag också väldigt nöjd med. Kommer från IKEA och heter Norrsten för er som är sugna på ett likadant.

Maileg kaninen köpte jag strax innan Maximilian kom till världen och tidigare har han suttit i tallrikshyllan tillsammans med böcker, men nu har han flyttat upp på Norrstensskåpet tillsammans med en liten postlåda från Bruka Design som Maximilian fick i namnsdagspresent.

Supersöta små sneakers på den söta kaninen var helt klart det jag föll för när jag hittade den.

Vaknade upp till en strålande solig onsdag – underbart!

Just nu ligger Maximilian i babygymet och jag sitter här och svarar på mail med en kaffe i handen. Just nu är det en liten frustrerad kille som ligger på golvet. Man hittar honom oftast liggande på sidan kämpande med att försöka vända sig om från rygg till mage, men han har fortfarande inte fått kläm på hur man gör det fullt ut. Den lilla armen tycks alltid vara i vägen. När han misslyckas gång på gång blir har så frustrerad och blir så ledsen och skriker i högan sky. Stackare, inte lätt att vara liten!

Nu börjar det snart bli hög tid att bädda ner skatten i vagnen och ta en promenad bort till Sickla. Lite smått och gott står på inköpslistan från både Designtorget och Panduro, så det får bli att förena nytta med nöje denna onsdagsförmiddag.

Ha en fortsatt bra onsdag!

Kramar ♥