Sista chansen

Bilder ur senaste numret av Plaza Interiör som är en inredningstidning som jag köper lite titt som tätt. Var bara tvungen att köpa detta nummer för att få läsa och beundra fina Hannah här hos oss i Bloggfamiljen och hennes Peters helt fantastiskt snygga hus.

Får sådant huslängtan när jag ser detta stora hus med en massa öppna ytor precis som jag önskar mig en gån i framtiden.

Godkväll lördag!

Känner mig supernöjd med håret! Längderna känns fräscha igen med en mjuk lagom klippning och så ett lyft med blandade blonda folieslingorna, precis som jag vill ha det. Ska försöka knäppa av en bild framöver, vet att ni brukar vara nyfikna av er!

Efter salongsbesöket blev det en sväng till en butik här i Sjöstaden som ska stänga ner och som just nu har total utförsäljning. Man känner sig lite smått som en hyena som stryker runt bland hyllorna i jakt på fynd under sådana omstädighter, men någon måste göra det jobbet och jag kom hem med en hel del smått och gott i påsen. Sprang på denna bloggerska med sin söta dotter bland hyllorna. Även hon hittade ett litet fynd såg jag allt.

Skönt att få strosa omkring lite i lugn och ro för en gång skull, men måste erkänna att det var med blandad förtjusning. Saknade min lilla skatt något oerhört, men han och pappa Jens hade haft några fina timmar tillsammans så det hade inte gått någon nöd på någon av dem.Ikväll är det dags för sista deltävlingen i Melodifestivalen och jag har inte hunnit varken lyssna eller läsa om vilka som är med i kvällens startfält. Det får bli en överraskning helt enkelt. Har inte varit det minsta imponerad detta år av en enda låt och känns som jag redan tappat hoppet om dessa sista åtta bidrag har något att erbjuda, men hoppas att jag har fel, sista chansen liksom! Vi får besök om en stund och ikväll gör jag en favorit i repris och bjuder på, nämligen Torsk i gömma, ett recept ursprungligen från ”Halv åtta hos mig”. Receptet hittar ni här

Ha en härlig lördagskväll!

Kramar ♥