Nyslingad & fräsch i håret

Voilá här har ni mig från gårdagskvällen i nystylat hår, mousserat i champagneglasen från Duka redo för en schlagerkväll.

Är riktigt nöjd med svallet och extra fint blir det ju såklart

när man går lös

med locktången som jag gjort.

Vissa tänker säkert att “har de fortfarande en adventsljusstaken i fönstret”. Kan meddela att jag är ute efter en ny lampa men vi har

så barnsligt smala

fönsterbrädor i köksfönstren så vet inte vad för lampa jag ska satsa på, så den får stå kvar. Elflugan är dessutom inte designad just för julen, men kan hålla med om att den känns lite julig.

Vi hade en jättetrevlig lördagskväll. Vi började kvällen med att skåla i mousserat. Till middag hade jag som jag nämnde igår gjort torsk gömman från Halv åtta hos mig, men jag misslyckades tyvärr denna gång. Jag tillsatte nämligen potatis skurna i skivor i paketet, vilket jag så här i efterhand borde insett inte skulle fungera. Potatisen var nämligen fortfarande halvt rå när torsken och resten av ingredienserna var klara, så det blev en liten flopp (måste nog förkoka dem nästa gång en stund, borde jag fattat men man kan inte vara på topp jämt!). Dock var smaken på anrättningen inget fel på så det fick bli att man la potatisen åt sidan och körde strikt GI istället!Självklart såg vi sista delfinalen av Melodifestivalen. Inte min kopp te denna vecka heller. Ärligt så håller nog programmet på att överleva sig själv. Sämsta året någonsin tycker jag och jag kan garantera att vi inte har något att hämta i Eurovision detta år heller. Trist för jag är egentligen en riktig schlagerräv som älskar detta spektakel, men det känns som man plockar ut så mediokra låtar, inget är urkasst, men inget är heller superbra. Man kanske skulle emigrera till grannlandet Norge för ni norrmän har ju bra mycket bättre koll på vad som är gångbart nu för tiden! Någon som har plats hemma för mig, en make och en liten myra så hojta till – haha!

Idag skrotar vi mest runt här hemma. Jag har lite småplock att göra inför dopet på lördag att tag tag i samt ska jag försöka hinna med att dra en vinnare i tävlingen. Lika bra att göra det här och nu när Maximilian sover sin lite längre eftermiddagsnapp.

Sköt om er!

Kramar ♥