Quinny Zapp Xtra

Denna smidiga och i mina ögon även snygga resevagn står här hemma och väntar på Parisresan i april.

Beställde vagnen från Tyskland och Babyparadies och sparade många hundralappar under vad den kostar i Sverige och då är frakt och leverans till dörren via DHL inräknat. Ingick dessutom i priset regnskydd, varukorg och adaptrar till Maxi-Cosi.

Eftersom vi under våren ska ut och flyga med Maximilian för första gången så har vi införskaffat oss en resevagn som komplement till vår Bugaboo. Det vi varit ute efter var dels en liten smidig vagn som är lätt att ta med. Men vi har även haft kraven att vagnen måste ha fullt liggläge samt att Maximilian ska kunna sitta vänd mot oss. Tycker att han fortfarande är för liten att sitta framåtvänd samt så måste han som liten bebis kunna ligga helt emellanåt.Det har inte varit det enklaste att finna en resevagn med alla dessa kriterier sammantaget, men Quinny Zapp Xtra klarar testet med bravur och nu när vi har fått den levererad och dessutom haft den med oss den ner på dopet så kan jag säga att jag är supernöjd.

Dessutom är den riktigt snygg, vi valde färgen Rocking black men den finns även i färgena Brown Boost, Pink Emily, Natural Mavis, Electric Blue och Rebel Red för den intresserade!

Måndag igen och en ny vecka ligger för våra fötter, visst är det fantastiskt?!

Nu: Dags för morgonbestyren!

Kramar ♥