Skön måndag

Visst är det väl ändå lite roligare att ta hand om vardagssysslor om man använder sig av medel i lite snyggare flaskor än vanliga trista förpackningar? Detta tvätt- & sköljmedel från Durance handlade jag för ett tag sedan och jag är väldigt svag för just fina flaskor och förpackningar vad det än gäller, så tummen upp!

Den måndag flög iväg lika fort som alla andra dagar gör! Vi har iallafall fått gjort det viktigaste vi hade att göra, nämligen att besöka polisen och ansöka om pass till Maximilian! Nu är det gjort om om några dagar får vi komma och hämta det. Sött värre att även en sådan liten kille som Maximilian ska ha ett eget litet pass!

Efter en mulen morgon och förmiddag så sprack det upp under eftermiddagen och det har sedan varit rena våren i luften. Vår lilla eftermiddagspromenad blev därför extra skön med lite välbehövlig sol på nosen!Just nu ligger lilleman i gymmet, tittar och viftar med de små armarna och benen och jag sitter med en kopp kaffe och knåpar på detta inlägg i soffan bredvid! Måste kila ner till brevlådorna strax på entréplan och se om vi fått någon roligt post denna måndag, väntar på två små vinster som jag vunnit de sista veckorna!

Ha en skön måndagskväll!

Kramar ♥